ΚΛΑΔΟΥΧΑΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ - ΡΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - SERVICE

Get Adobe Flash player

Σπαστή Γκαραζόπορτα Υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών
Διπλού τοιχώματος πόρτα κατασκευασμένη από γαλβανιζέ ατσάλολαμαρίνα ηλεκτροστατικής βαφής, σε κατασκευή σάντουιτς κατάλληλη για μονά ή διπλά γκαράζ από 2.000mm έως 5.000mm πλάτος. Εξοπλισμένη με αρμούς που προστατεύουν το χώρο σας από υγρασία και σκόνη σε 12-μηνη βάση.

(Σχέδιο: Ραμποτέ - ετοιμοπαράδοτη έως 5μ πλάτος & 5μ ύψος)


 

Σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων & χρωμάτων
Η ISO 45 διατίθεται στα εξής σχέδια: Οριζόντιο Ραμποτέ, Μεγάλα Ενιαία Πάνελ, Μεγάλο Ραμποτέ και με Ταμπλάδες, σε όλα τα Χρώματα RAL.

(Σχέδιο: Ταμπλαδωτή - ετοιμοπαράδοτη έως 3μ πλάτος & 2,5μ ύψος)


 

Θερμομονωτική & ηχομονωτική
Με 45 χιλιοστά παχύ στρώμα συμπιεσμένης πολιουρεθάνης παρέχει την απαραίτητη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Χάρις στην άκαμπτη και χαμηλής παραμόρφωσης κατασκευή της η ISO 45 προσφέρει άριστη λειτουργία και αντοχή για πάρα πολλά χρόνια. 


(Σχέδιο: Μεγάλα εννιαία πάνελ  - κατόπιν παραγγελίας)


 

Έυκολη & αθόρυβη λειτουργία
Το ελατήριο της πόρτας είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό προστασίας ρήξης και στις δύο πλευρές και τα επιψευδαργυρωμένα ελατήρια στρέψης βαρέως τύπου επιτρέπουν την εύκολη λειτουργία της πόρτας ακόμα και με το χέρι. Ολόκληρη η κατασκευή συμμορφώνεται με τις πιο πρόσφατες νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Πιστοποιητικό TUV DIN EN 13241)
(Σχέδιο: Μεγάλο Ραμποτέ - κατόπιν παραγγελίας)


 
  

Υψηλή αντισκωριακή προστασία
Η ανθεκτική της επιφάνεια διατίθεται σε σχεδιαστική εμφάνιση woodgrain. Επίσης, η ISO 45 διατίθεται σε απλή λείας επιφανείας σχεδιαστική εμφάνιση. Το κάθε φύλο (πάνελ) της πόρτας είναι εξοπλισμένο με αντισκωριακή προστασία στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά. 


(Σχέδιο: Ραμποτέ σε χρώμα ξύλου - κατόπιν παραγγελίας)